Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Πουλικάκος κατατροπώνει Πρετεντέρη-Βορίδη! (BINTEO)

Καίριος και σαρκαστικός, ο Δημήτρης Πουλικάκος ανέτρεψε μέσα σε λίγα τηλεοπτικά λεπτά, στην εκπομπή Ανατροπή του Mega, όλη τη σοβαροφάνεια της δημόσιας συζήτησης για τον νεοναζισμό και τις ρίζες του και όλη τη συναφή υποκρισία του πολιτικού κόσμου και των media
Ανατροπή χθες το βράδυ στην εκπομπή «Ανατροπή» στο MEGA. Απολαυστικός, οξυδερκής και καυστικότατος ο Δημήτρης Πουλικάκος, αμέσως μόλις πήρε το λόγο ισοπέδωσε μέσα σε ελάχιστο χρόνο την αιφνιδιασμένη από τις αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή κοινωνία, τον παρουσιαστή Γιάννη Πρετεντέρη για παλαιότερη εκπομπή του με προσκεκλημένο τον Μιχαλολιάκο και τέλος τον παριστάμενο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Μάκη Βορίδη, επισημαίνοντας ότι υπήρξε ο διάδοχος του Μιχαλολιάκου στη χουντική νεολαία της ΕΠΕΝ, χωρίς ποτέ να έχει αποκηρύξει την τότε στάση του. Παρόντες στην εκπομπή ήταν επίσης οι κύριοι Γ. Καμίνης, Γ. Ψαριανός και Ν. Ανδρουλάκης.

Δείτε το βίντεο



Τα social media αμέσως άναψαν. Όλοι περίμεναν την απάντηση του Πρετεντέρη και του Βορίδη στην ευθεία βολή του Πουλικάκου, αλλά εκείνοι προτίμησαν να στραφούν σε άλλα, πιο ανώδυνα, θέματα.
Στη συνέχεια της εκπομπής δεν δόθηκε η δυνατότητα στον Πουλικάκο να επανέλθει με την ίδια αποτελεσματικότητα. Αλλά είχε προλάβει να τα πει όλα, αποδεικνύοντας πόσο σαθρό είναι το πλαίσιο της δημόσιας συζήτησης μεταξύ ομονοούντων καθεστωτικών, όταν βρεθεί κάποιος παρείσακτος να πει τρεις απλές αλήθειες και να ανατρέψει το εύπεπτο σκηνικό.
Μια μεγάλη στιγμή της τηλεόρασης, που απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο μικρή είναι όλες τις άλλες στιγμές η τηλεόραση, αλλά και πόσο φτωχός και αφερέγγυος είναι ο λόγος των ανθρώπων της εξουσίας και της επικοινωνίας.
Πηγή: thepressproject.gr

http://www.alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου