Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Το ΕΠΑΜ για την στάση των ΜΜΕ στον πλειστηριασμό του ξενοδοχείου Athens Ledra


Δελτίο Τύπου

Η πληροφορία που διοχετεύθηκε στα ΜΜΕ ότι στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας στις 13-07-2016  “κάποιοι ιδεοληπτικοί “ μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. παρεμπόδισαν τον πλειστηριασμό του ξενοδοχείου Athens Ledra και την ικανοποίηση των απαιτήσεων των εργαζομένων από μη καταβολή δεδουλευμένων , είναι αναληθέστατη, κακοήθης και συκοφαντικά δυσφημιστική για τον πολιτικό μας χώρο και σκοπό έχει την αμαύρωση και γελοιοποίηση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Η αλήθεια είναι ότι από την προηγούμενη μέρα οι εκπρόσωποι – συνδικαλιστές των εργαζομένων του ξενοδοχείου γνώριζαν ότι δεν είχε κατατεθεί οποιαδήποτε προσφορά από ενδιαφερόμενο υπερθεματιστή στο ποσό των 48 εκατ. Ευρώ που είχε ορισθεί και ότι την Τετάρτη 13/07/2016 αναμενόταν η μετά βεβαιότητας ματαίωση του πλειστηριασμού.

Τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ που ήταν παρόντα στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας μαζί με άλλους πολίτες και μέλη κινημάτων,  διαδήλωναν με σκοπό την ματαίωση πλειστηριασμών που αφορούσαν κατοικίες και ακίνητη περιουσία αδυνάμων συμπολιτών μας.

Κατόπιν των παραπάνω απαιτούμε από τα Μ.Μ.Ε να γίνει διευκρίνιση πως ο εν λόγω πλειστηριασμός του Αthens Ledra ματαιώθηκε λόγω μη προσέλευσης ενδιαφερομένων και όχι λόγω των κινητοποιήσεων του Ε.ΠΑ.Μ., διαφορετικά , δηλώνουμε πως επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε κάθε δικαίωμά μας έναντι όσων μας συκοφαντούν δυσφημιστικά.Aθήνα 15-7-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου