Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Δυναμική παρουσία του Ε.ΠΑ.Μ στο Ναύπλιο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Γερμανού υφυπουργού Γιοακίμ Φούχτελ

Δυναμική παρουσία του Ε.ΠΑ.Μ στο Ναύπλιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής στην ιστορική Πλ. Συντάγματος του Ναυπλίου, το Ε.ΠΑ.Μ. με τον Γενικό του Γραμματέα, μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και έντονη παρουσία Τ.Ο. της Αττικής και Πελοποννήσου, έδωσαν δυναμικά το παρόν ενάντια στην ''6η Ελληνογερμανική Συνέλευση'' και την παρουσία του Γερμανού υπουργού, διορισμένου από την Μέρκελ ως “αρμοδίου για θέματα Ελλάδας”, Γιoχακίμ Φούχτελ.

Δεκάδες διαπλεκόμενοι, πρόθυμοι και υποτελείς δήμαρχοι, περιφερειάρχες και κάθε λογής καρεκλοκένταυροι προσήλθαν στην συνέλευση, ερήμην των δημοτών τους, για να διαπραγματευθούν την παραχώρηση πλούτου και δραστηριοτήτων δήμων και περιφερειών σε Γερμανικά συμφέροντα, έναντι ανταλλαγμάτων , με το περιτύλιγμα της δήθεν παροχής γερμανικής τεχνογνωσίας.

Μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Π. Τατούλης, γνωστός για τις ενέργειές του να γίνει η Πελοπόννησος Ε.Ο.Ζ , επίσης ο Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, που πρωτοστατεί στις “ελληνογερμανικές συνεργασίες” και άλλοι τοπικοί παράγοντες, που αποδοκιμάστηκαν έντονα από το πλήθος.

To E.ΠΑ.Μ. με την δυναμική του παρουσία κατήγγειλε έμπρακτα την συμπαιγνία της υποτέλειας και τις μυστικές συμφωνίες που κρύβουν όλα όσα προειδοποιούσε ότι θα συμβούν.

Στη διαμαρτυρία σημαντική ήταν η παρουσία της Λ.Α.Ε. με ηγετικά στελέχη της και πλήθους αφυπνισμένων πολιτών της περιοχής.

Αθήνα 4 Νοεμβρίου 2016
Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ

από το «http://www.loutrakiblog.gr/» μέσω του «http://dimtris-kypriotis.blogspot.gr/» το παρακάτω άρθρο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Γερμανού υφυπουργού Γιοακίμ Φούχτελ στο Ναύπλιο (Εικόνες)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην "6η Ελληνογερμανική Συνέλευση" και την παρουσία του Γερμανού υφυπουργού Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, υπεύθυνου της Γερμανικής κυβέρνησης για την Ελλάδα!! (Μοναδικό επίτευγμα σε δημοκρατική υποτίθεται χώρα) πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στο Ναύπλιο, στην πλατεία Συντάγματος... στο ιστορικό κτίριο της πρώτης Ελληνικής Βουλής, στο κτίριο που οι δικαστές Τερτσέτης και Πολυζωίδης αρνήθηκαν να δικάσουν το Γέρο του Μοριά.!

Και όμως αυτό το ιστορικό κτίριο βεβήλωσαν οι σύγχρονοι δωσίλογοι με την υπογραφή τους στην υποτιθέμενη Ελληνογερμανική Συνέλευση" που μοναδικό σκοπό έχει την αφαίμαξη των ...
όποιων περιουσιακών στοιχείων διαθέτουν οι Δήμοι. Και το ερώτημα είναι. Πως ενεργούν αυτοί οι "κύριοι" της Αυτοδιοίκησης; Μήπως ρώτησαν τους δημότες τους; Μήπως έχουν εξουσιοδότηση για το ανοσιούργημα της υπογραφής που έβαλαν; Προφανώς και ενεργούν κατά βούληση. όμως έτσι κατά βούληση θα ρίξουν και το δικό τους βόλι οι πολίτες στην κατάλληλη ώρα. Γιατί δεν έχουν καταλάβει ότι δεν θα άρχουν εσαεί και τότε θα πρέπει να λογοδοτήσουν εκεί και όπως πρέπει.

Στη συγκέντρωση παρόντες ήταν μεταξύ άλλων:

Ο ΓΓ του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης, μαζί με στελέχη και πολλά μέλη του κινήματος, που εντυπωσίασαν με τον όγκο, την τάξη, τον ενθουσιασμό και την αγωνιστικότητά τους. 
Ο ΓΓ της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης με στελέχη και μέλη του Κόμματος,

Μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η τ. βουλευτής Ραχήλ Μακρή, αλλά και πολύς κόσμος από διάφορες συλλογικότητες, που βρέθηκε στο ιστορικό κτίριο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων για να εκδηλώσει την αντίθεσή του με το ανοσιούργημα και να διαμαρτυρηθεί.

Που όμως στοχεύει το «Σύμφωνο της Ελληνογερμανικής Συνεργασίας» και πόσο δικαιολογημένος είναι ο κόσμος που διαμαρτύρεται; Οι Στόχοι είναι:

1. Στο να ελέγξει η Γερμανική κυβέρνηση μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας (ενέργεια, υποδομές, πολιτιστικοί θησαυροί, διαχείριση απορριμμάτων κλπ). Είναι χαρακτηριστική η προκλητική ενέργεια του κ. Φούχτελ να αποστείλει απ’ το Σεπτέμβρη του 2014, οκτασέλιδο ερωτηματολόγιο εκ μέρους της «Ελληνογερμανικής Συμμαχίας» σε Δήμους και Περιφέρειες, ζητώντας να μάθει την ακριβή σύνθεση του πληθυσμού και τα περιουσιακά στοιχεία των ΟΤΑ.

2. Στο να αποδυναμωθεί η ιστορική μνήμη του ελληνικού λαού και να εξουδετερωθεί τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Προφανώς όταν μια Πατριωτική Δημοκρατική κυβέρνηση, λάβει την εντολή από το λαό, τότε να είναι βέβαιοι όλοι οι Έλληνες, ότι όλα αυτά που υπέγραψαν σήμερα και ...χθες οι αυτοδιοικητικοί, όλα θα είναι άκυρα ως προϊόν κατοχής! 

Γιατί πως αλλιώς εκτός από κατοχή, μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Πατρίδα μας, έστω και αν αυτό γίνεται, χωρίς όπλα μέχρι στιγμής και ένας υπουργός μιας άλλης χώρας, όπως ο Φούχτελ, παίζει το ρόλο του τοποτηρητή σε μια άλλη χώρα;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου