Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΕΠΑΜ: Άρπαξαν και το ξενοδοχείο Athens Ledra

ΕΠΑΜ.jpg

                                                                                                        Αθήνα 14 Ιουνίου 2017

                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                          Άρπαξαν και το ξενοδοχείο Athens Ledra

Το ξενοδοχείο Athens Ledra, σήμερα άλλαξε χέρια (33.050.000 euro), μέσα στο κατοχικό νομικό και οικονομικό περιβάλλον που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας από το 2010.
Αφού πρώτα λεηλατήθηκε ταμειακά, οδηγήθηκε σε πλειστηριασμό για να αλλάξει (;) χέρια σε τιμή εξευτελιστική.

Προκαλεί μεγάλη απογοήτευση και θλίψη ότι σε αυτό το ξεπούλημα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή για τον πλειοδότη, εμπλεκόμενοι ήταν το Κίνημα "Δεν Πληρώνω" και οι εμφανιζόμενοι ως εκπρόσωποι των εργαζομένων. Με πρόσχημα; Δήθεν το συμφέρον των εργαζομένων αλλά και η «πάλη κατά των μεγαλοκαρχαριών»!
Τεράστια ευθύνη για την εξέλιξη φέρει και το προεδρείο του συλλόγου των εργαζομένων, το οποίο ουσιαστικά έκανε τα αδύνατα - δυνατά για να ξεπουληθεί το ξενοδοχείο όσο - όσο. Με πρόσχημα; Τα δήθεν οφέλη των εργαζομένων από την εκποίηση!
Ο βίαιος τρόπος αντίδρασης του προέδρου του σωματείου εναντίον του ΕΠΑΜ, το οποίο αποφασιστικά εμπόδιζε τη διαδικασία εκποίησης του ξενοδοχείου, δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά:
Υπάρχουν συμφωνίες στο παρασκήνιο που αγνοούμε;
Υπάρχουν συμφωνίες που έχουν συναφθεί, με τους «μεγαλοκαρχαρίες», προκειμένου να διασφαλιστεί η εκποίηση του ξενοδοχείου και η μεταβίβασή του στα χέρια νέων (;) ιδιοκτητών;
Ποιος είναι ο ρόλος τελικά του κόμματος του εν λόγω προέδρου;
Το ΕΠΑΜ:
Έχει  ξεκαθαρίσει ευθύς εξαρχής ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί σε παιχνίδια κερδοσκοπίας και εξαπάτησης με αντικείμενο τον πλειστηριασμό ακινήτων, επιχειρηματικών ή άλλων.  
Πιστό στις αρχές του, κάνει γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν συνηγόρησε ποτέ και ούτε πρόκειται να συνηγορήσει στη πραγματοποίηση ούτε ενός πλειστηριασμού όσο υφίσταται το καθεστώς κατοχής της πατρίδας μας.
Δεν ενέδωσε και δεν πρόκειται να ενδώσει σε κανενός είδους ύποπτες συναλλαγές στο παρασκήνιο, με πρόσχημα την υπεράσπιση μόνο της «λαϊκής» ή «πρώτης» κατοικίας.
Δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ως πρόσχημα τα συμφέροντα των εργαζομένων για να εξυπηρετήσει τα αρπακτικά συμφέροντα «κορακιών» ή «μεγαλοκαρχαριών».
Επίσης κάνει γνωστό στον Ελληνικό λαό ότι δεσμεύεται στην πλήρη αποκατάσταση της νομιμότητας και στην επιστροφή στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους όλων των ιδιοκτησιών που χάθηκαν μετά 2010 από πλειστηριασμούς υπό καθεστώς κατοχής. Ειδικά για επιχειρήσεις σαν το Athens Ledra θα επανεξεταστεί ο εκπλειστηριασμός τους ώστε να λειτουργήσουν υπέρ των εργαζομένων και της εθνικής οικονομίας.



                         
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ)
Βερανζέρου 4, 4ος όροφος, Πλ.Κάνιγγος ΤΚ1067, ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210-3422156, 210-3428676, 6972484270

Email: press@epamhellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου