Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Να τελειώνουμε επιτέλους με την κοινοβουλευτική δημοκρατία και τους επαγγελματίες πολιτικούς.


Πριν από τις Εκλογές της 6ης Μαϊου  κανένα από τα γνωστά κόμματα που χρόνια μας εξουσίαζαν  δεν μας είπε με το πρόγραμμά του  ότι   ΘΕΛΕΙ  ΕΝΑ ΝΕΟ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που θα συνταχθεί από ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και με ΛΑΪΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ να περάσει η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ. Ακόμη κανένα  κόμμα δεν πληροφόρησε τον Λαό μας για την πραγματική  ΑΛΗΘΕΙΑ  ότι δηλαδή  <<ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ>> .

 Τα λέω αυτά διότι τα φώναξε και τα ξαναφωνάζει ο Μίκης Θεοδωράκης, όλοι  οι Αγανακτισμένοι, όπως και άλλοι ορθοφρονούντες και ο κόσμος έχει μείνει σ΄ αυτό το μήνυμα.

  Ο Γεώργιος Παπανδρέου  φοβήθηκε τότε το λαό και ζήτησε  το δικό του δημοψήφισμα, το  ΝΑΙ ή το ΟΧΙ στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, αλλά ως γνωστό έγινε ο  …..περίγελος.

Ο Αντώνης  Σαμαράς παράλληλα έσπευσε τότε να ανακοινώσει την αναθεώρηση 31 σημείων του ισχύοντος Συντάγματος. Μετά όμως  έβαλε τα 31 αυτά  σημεία στο
….ψυγείο, αφού αντέδρασε   η ΤΡΟΪΚΑ ……τραβώντας και στους 2 τα λουριά. Σήμερα τα 2 αυτά  Κόμματα κάνουν ακόμη, παρά την κατρακύλα τους, πως δεν ακούν το αίτημα των πολιτών και των κομμάτων κάτω του 3% για την αλλαγή του Εκλογικού Νόμου με κατάργηση των 50+ εδρών  και του 3%  με  το 1%,  παρότι τώρα η κατάργηση τους συμφέρει, εάν βέβαια δεν υπερισχύσει η ΤΡΟΜΟΓΡΑΤΙΑ των δηλώσεων των ΣΑΫΛΩΚ και των υποτακτικών τους.

Τώρα δείτε από το http://www.economist.com/content/global_debt_clock  ότι η ΕΛΛΑΣ το 2012 έχει κατά κεφαλή δημόσιο χρέος 34.103 δολάρια, ενώ το αντίστοιχο χρέος είναι για  ΗΠΑ 37.952, για Νορβηγία 38.053, για Ιταλία 38.284, για Βέλγιο 42.169, για Ισλανδία 42.793, για Ιαπωνία 87.600. Γεννάται δε το ερώτημα: << Τότε γιατί οι διεθνείς ΣΑΫΛΩΚ τραπεζίτες μόνο εμάς  κυνηγάνε και όχι και τα αναφερόμενα κράτη; Μήπως διότι ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ, ως ΛΑΟΣ με τον ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ, εμποδίζουμε τη διεθνή επικράτησή τους που άρχισε από την ίδρυση της Τράπεζας της Αγγλίας επί Πρωθυπουργίας  Κρόμβελ και ακολούθως από την ίδρυση το 1913, επί προεδρίας του W. Wilson των ΗΠΑ, της   Ομοσπονδιακής Τράπεζας Αποθεματικού των ΗΠΑ (FED) που έχει πλήρως περιέλθει στους κύριους σημερινούς ιδιοκτήτες της που είναι οι Rothschild του Λονδίνου και του Βερολίνου, οι Lazard Brothers του Παρισιού, οι Ισραήλ Μωυσής Seaf της Ιταλίας, οι Kuhn, Loeb & Co της Γερμανίας και της Νέας Υόρκης, οι  Warburg & Company του Αμβούργου, οι Lehman Brothers της Νέας Υόρκης, οι  Goldman Sachs της Νέας Υόρκης και οι Rockefeller Brothers της Νέας Υόρκης και οι οποίοι έφθασαν εφέτος τον ετήσιο ρυθμό πληθωρισμού του δολλαρίου στο ποσοστό 3,3%.

Για μια ακόμη φορά, με την πίεση των παραπάνω ΣΑΫΛΩΚ και των οργάνων τους, από Μέρκελ, Τρόϊκας  μέχρι και Παπαδήμου, η ελληνική κοινωνία, παρακολουθεί το μετεκλογικό δράμα που  εκτυλίσσεται ενώπιον της, με πρωταγωνιστές τους επαγγελματίες πολιτικούς μας και κομπάρσο το Λαό. Ένα δράμα, που έντονα θυμίζει προεόρτια, για νέες περιπέτειες τόσο στον πολύπαθο Λαό μας όσο  και στον εθνικό κορμό ..
της Πατρίδας μας.

Παρά το ότι σήμερα  η σχηματοποιημένη αντιπαράθεση των επαγγελματιών πολιτικών μας  εναγωνίως επιχειρεί να διασώσει τον χαρακτήρα σύγκρουσης, «αριστεράς-δεξιάς», αυτή τη φορά στο παιχνίδι  των οργανωμένων συμφερόντων, που εκφράζουν οι επαγγελματίες πολιτικοί, έχει εισέλθει δυναμικά ένας τρίτος πόλος: Αυτός δηλ. των εκφραστών, αλλά  και  υποτελών στην Παγκοσμιοποίηση.  Έτσι, δίπλα στους μέχρι τις πρόσφατες εκλογές εκπροσώπους – ατζέντηδες των συμφερόντων των ΣΑΫΛΩΚ που διαφέντευαν  από το 1974 τον δικομματισμό (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) προστέθηκαν στο νεοεμφανισθέν λεγόμενο  «αντιμνημονιακό μπλόγκ» και όργανα των  Παγκοσμιοποιητών. Την ίδια ώρα, με την είσοδο νέων ιδεολογικώς  κομμάτων στη Βουλή, η επιχείρηση πόλωσης συσπείρωσε την ελληνική κοινωνία σε δύο νέες κεντρικές θεωρήσεις-γκρούπες (κατά το Πράσινοι και Βένετοι, Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί, Εθνικόφρονες και Κομμουνιστές κλπ) των παλιοκομματικών-εθνομηδενιστών  και των ΄΄διαφόρων αντιμνημονιακών΄΄ που δείχνει να βρίσκεται σε ΄΄καλό΄΄ δρόμο με διαφαινόμενη όμως τη ρήξη στην εν πολλοίς ενοποιημένη στάση του ελληνικού Λαού, όπως αυτή εκφράστηκε στις περσινές διαδηλώσεις των αγανακτισμένων τόσο της πλατείας Συντάγματος, όσο και των άλλων πόλεών μας και ας μην ξεχνάμε και τους φίλους μας του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ με το τρανό αντιπαγκοσμιοποιητικό  σύνθημα <<ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ>> .

Όλα αυτά δείχνουν πως η Ελλάδα και ο Λαός της, οδηγούνται στην «τελική λύση», της κονιορτοποίησης του κοινωνικού μας ιστού αλλά και του εθνοχώρου μας, όπως έχει σχεδιαστεί και προγραμματισθεί εδώ και δεκαετίες από τα think tanks των administrations των παγκόσμιων εξουσιαστών των λαών της υφηλίου.
Τα think tanks αυτά, τα τελευταία 30 χρόνια,  πόνταραν συστηματικά, στις ιστορικές αδυναμίες του Έλληνα. Δηλαδή σε πρώτη φάση πόνταραν  στο «εσύ είσαι και κανένας άλλος και  κοίτα να διοριστείς στο δημόσιο, πάρε δάνεια, πάρε αγαθά καταναλωτικά». ΄Ετσι μία ολόκληρη κοινωνία, εκπαιδεύτηκε να ζει χωρίς να παράγει, να εξάγει, να δημιουργεί, να ισοσκελίζει εν τέλει, τα έσοδά της με τα έξοδά της. Τώρα έρχεται η δεύτερη φάση, του «τι σε νοιάζει εσένα για τη Λέσβο, το Καστελόριζο, τη Θράκη, τη Μακεδονία κλπ. Λεφτά να υπάρχουν, έστω κι αν είναι …..μόνο ένα  πενηντάρικο».
Παρατηρήσεις
Την 25/5/12, 14 μέρες από σήμερα, θα τεθεί σε ισχύ το Νέο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα  ("FRB" και "FED") με τις αποσαφηνίσεις του  FRB και ΕΤΑ και με Σφραγίδα  και  έδρα την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Κτίριο Eccles), Washington, DC, αντικαθιστώντας το Παλαιό που είχε ιδρυθεί  την 23η Δεκεμβρίου του 1913 (98 χρόνια πριν).  Πρόεδρος θα είναι ο Ben Bernanke.  Κωδικός ISO 4217 σε δολάρια. Βασικό επιτόκιο δανεισμού δολλαρίου το 0% - 0,25%. Πόσο θα είναι για το Ευρώ;  Και γιατί μας κλέβουν εμάς  με τεράστια επιτόκια; Η  ΚΑΡΔΙΑ αυτού του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ είναι η ιδιωτική ιδιοκτησία και η λειτουργία της Federal Reserve, ως  και οι άλλες κεντρικές τράπεζες του κόσμου. Ο κόσμος όλος δηλαδή ελέγχεται ….από τους τραπεζίτες. Ας διώξουμε τον τέτοιο έλεγχο τουλάχιστον ΕΜΕΙΣ γιατί τον γνωρίζουμε και γιατί του ΕΛΛΗΝΑ ο τράχηλος ζυγό ΔΕΝ  υποφέρει.  Υπάρχουν πειστικές αποδείξεις ότι οι ιδιοκτήτες αυτού του τραπεζικού καρτέλ ήταν οι υπεύθυνοι για την υποκίνηση όλων των μεγάλων πολέμων, ως και οι υφέσεις κατά τα τελευταία 100 χρόνια. Οι ιδιοκτήτες των τραπεζών που κατέχουν το δολάριο και  όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης ελέγχουν και το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα με  πολλούς  πολιτικούς, δικαστές και αστυνομικές υπηρεσίες.  Πρέπει να κρίνουμε σοβαρά τη νομισματική και τραπεζική μεταρρύθμιση. Το 2010, ακόμη και ο πρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατού Μάικλ Μάλεν είπε ότι η μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ είναι το εθνικό χρέος. Το μέλος του Κογκρέσσου Ρον Πολ παρακλήθηκε να καλέσει τους εκπροσώπους για τη στήριξη του ομοσπονδιακού νόμου για τη διαφάνεια της Reserve 2011 (HR 459 / S 202), που αφορά στα παραπάνω.

Επίλογος
Προκύπτει δηλαδή ανέτως ότι  η οικονομία όλων σχεδόν των κρατών της γης έχει περιέλθει στην εξουσία της   ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ  Ομοσπονδιακής Τράπεζας Αποθεματικού των ΗΠΑ (FED) με τους γνωστούς ιδιοκτήτες της, που από 25/5/2012 αποκτά και ΄΄επισήμως΄΄ τον  παγκόσμιο οικονομικό έλεγχο με δέλεαρ το Βασικό  επιτόκιο  δανεισμού δολλαρίου  το 0% - 0,25% ώστε να κοιμίσει τους λαούς ότι δήθεν έχουν ανεξάρτητους πολιτικούς ηγέτες πράγμα όμως που δεν θα τους πείσει, αφού (οι λαοί) ήδη άρχισαν να φωνάζουν << ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ>>.

Τι πρέπει όμως να κάνουμε ΕΜΕΙΣ πάλι  ως ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ στις επερχόμενες εκλογές;
Πρέπει να ψηφίσουμε τα Κόμματα που ξεκάθαρα θα μας πούνε ΟΤΙ:

1) ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ  και  όλα τα ΣΧΕΤΙΚΑ τους  κλεπτοκρατικά νομοθετήματα για να τα ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ  (π.χ. Η κατοικία ως και η ακίνητη περιουσία που δεν παράγουν εισόδημα δεν χαρατσώνονται.)
2) ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
α. ΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. (Η Ευρωπαϊκή τοποθέτηση και ο προσανατολισμός  μας  με  ΗΠΑ και ΝΑΤΟ  κλπ  δεν είναι πανάκεια.)
β. ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ,  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ του Νίκου Λυγερού και ΑΜΕΣΟ διεθνή διαγωνισμό για την άντληση των κοιτασμάτων πετρελαίων , αλλά και την εξόρυξη των ορυκτών,  αντιδρώντας επιτέλους και
στην απόφαση του Τουρκικού Επιτελείου της 16/3/12 η οποία  μας προλαμβάνει στις  έρευνες αντλήσεως πετρελαίου νοτίως της Ρόδου και του Καστελόριζου θεωρώντας  την περιοχή ΄΄δικής της ΑΟΖ΄΄και…. άντε να τρέχουμε πάλι στη ΧΑΓΗ των ΣΑΫΛΩΚ.
γ. ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΧΥΟΥΣΩΝ  αλλά ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΝΘΗΚΩΝ- ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ- ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ- ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ κλπ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
3) ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ  ΕΝΑ ΠΛΗΡΗ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ
4) ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ  ΩΣ ΣΚΛΑΒΩΝ  στους ΣΑΫΛΩΚ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ  και
5) ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΟΥΝ Συντακτική Εθνοσυνέλευση για Αναθεώρηση του Καταστατικού μας Χάρτη (ΣΥΝΤΑΓΜΑ) με σκοπό την εγκαθίδρυση μιας ελεύθερης και ανεξάρτητης Πολιτείας με πραγματικά αδέσμευτες εξουσίες, Εκτελεστική, Δικαστική, Νομοθετική, και εφαρμογή Απλής Αναλογικής για βαθύτερη δημοκρατία, ώστε επιτέλους να μπει ο λαός στο προσκήνιο των εξελίξεων.  (Τι θα πει bonus 50 έδρες και 3% αντί 1% σε εκλογικό νόμο ; Σε πιο άλλο κράτος υπάρχει ανάλογο δικτατορικό φαινόμενο  τύπου….. Πάκη  Παυλόπουλου;)

ΑΚΟΜΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ… ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ :

ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ, ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ, ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ, καθ΄ όσον η αφωνία μας σ΄ αυτά βολεύει μόνο τον ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) που μας έφερε την ΤΡΟΪΚΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΑΥΛΩΚ εδώ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

          Είναι πια, ιστορική υποχρέωση του Ελληνικού Λαού να «περάσει στην επόμενη φάση». Στη φάση στάσης πληρωμών των τοκογλύφων κατά το πρότυπο του Ιωάννη Μεταξά και στη φάση που πρόσφατα έζησε ο Λαός της Ισλανδίας, δίνοντας στην παγκόσμια κοινότητα το ωραιότερο παράδειγμα αξιοπρεπούς και περήφανης συμπεριφοράς, υπεράσπισης των ζωτικών του συμφερόντων περνώντας στην Άμεση Δημοκρατία, διώχνοντας τους τοκογλύφους και φυλακίζοντας τους απατεώνες Πρωθυπουργούς τους.


Στυλιανός Σφακιανάκης,
Χημ. Μηχ.

 ssfaki@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου