Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Τα πραγματικά ερωτήματα των εκλογών


Γράφει ο αρισταρχος

Βρισκόμαστε δέκα μόνο μέρες μακριά από τις εκλογές και ο ταλαίπωρος ψηφοφόρος Έλληνας δέχεται από ποικιλώνυμους δημοσιογράφους, τραπεζίτες και πολιτικούς ξένους και ντόπιους, βομβαρδισμό. Έναν ανηλεή βομβαρδισμό από πληροφορίες,..
παραπληροφορίες, παραινέσεις, εκφοβισμούς, κολασμένα σενάρια . Ανάλογα, πως συμφέρει προσωπικά τον καθένα.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο τάσεις.

Αποδοχή Μνημονίων! Αυτών που βρίσκονται ήδη εν ισχύ και των επερχομένων.

Απόρριψη των Μνημονίων!

Δεν μπορώ να καταλάβω για πια διαπραγμάτευση του Μνημονίου μιλάνε όταν σύσσωμοι οι Ευρωπαίοι “φίλοι” μας δανειστές απορίπτουν την διαπραγμάτευση και ορθά κοφτά μιλούν για εφαρμογή των συμφωνηθέντων και υπογραφέντων. Όταν οι κοινωνία έγινε μπάχαλο. Όταν οριζόντιες περικοπές συντάξεων δεν θα γίνουν από κυβέρνηση-τρόϊκα αλλά από το ίδιο το ΙΚΑ που φέτος βρίσκεται 14% κάτω στα εισοδήματά της λόγω ύφεσης. Όταν παίζουν με τι ζωές του κόσμου με τα φάρμακα. Όταν η εγκληματικότητα άρχισε να φοβίζει. Όταν η αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους, περνούν στα ψιλά και, είναι πολλές. Πάρα πολλές. Όταν σε λίγο η πείνα...
θα θερίζει τον μισό πληθυσμό.

Το θέμα ήταν να μην ερχόταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία το 2009. Σ’ αυτό έχουν ευθύνες πάρα πολλοί κι ας το παίζουν υπεράνω σιωπώντας και προσβλέποντας σε προεδρίες και τέτοια. Και το κυριότερο, να μην ερχόταν ο Παπανδρέου με κολλητάρι τον άλλο τον Παπακωνσταντίνου.

Για κακή μας τύχη όμως ήρθαν και άνοιξαν ασκούς. Απασφάλισαν βόμβες. Άνοιξαν στην χώρα βαθιά πληγή. Και η πληγή αυτή αιμοραγεί, και με ανέργους τρία εκατομύρια νέους όπου νάναι θα κακοφορμήσει.

Εδώ χρειάζεται αυτό με το οποίο μας ξεσήκωσε ο κουρασμένος. ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Το διακύβευμα λοιπόν των εκλογών αυτό είναι. Ποιος ή ποιοι θα κάνουν την επανίδρυση. Ας σκεφτεί λοιπόν ο ψηφοφόρος σοβαρά αν με ασπιρίνες θα κλείσει η πληγή ή με άμεση και εκτεταμένη επέμβαση. Αν σηκώσουμε το χαλάκι να τα πετάξουμε από κάτω, για τις επερχόμενες γενιές.

Οι δύο υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πρέπει μαζί με το υλικό τους να εξαφανιστούν και να αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή στο μέλλον.

Και για τον φόβο των Ιουδαίων (αποφυγή επανάληψης), να δικαστούν οι υπαίτιοι και να τους αποδοθούν τα νόμιμα. Να ικανοποιηθεί και το κοινωνικό αίσθημα.

Τα ψέματα τέλειωσαν. Η ψήφος μας πρέπει να απότοκος σκέψης και προσδοκίας για τις επόμενες γενιές. Ο τόπος πρέπει να επιβιώσει σαν αυτόνομο κράτος και όχι σαν Γερμανική αποικία.

πηγή:http://anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου