Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Από την πολιτική αλητεία των δυο πρώην μεγάλων κομμάτων δε θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια!


Του Χάρρυ Κλυνν


Τα δεξιοπασοκικά καθάρματα, τα πουλημένα τομάρια που έχουν το θράσος να ζητάνε την ψήφο του Ελληνικού λαού (αφού υπάρχουν ακόμα ανόητοι Έλληνες που τους πιστεύουν) φασιστοαγορεύουν και ελεεινολογούν με λάσπη, ψεύδη και συκοφαντίες για τα αντιμνημονιακά κόμματα από τηλεοράσεως.

Συνεταιράκια των ξοφλημένων στην εκστρατεία της λάσπης και της κινδυνολογίας, τα βρομερά παπαγαλοδημοσιορουφιανοκαφράκια που ξερνάνε της φασιστική τους χολή στην προσπάθειά τους να στηρίξουν τα μνημόνια των τοκογλύφων και τους δωσίλογους ηγέτες των διεφθαρμένων κομμάτων που έβαλαν τις υπογραφές τους φαρδιές πλατιές στο πιστοποιητικό θανάτου της Ελλάδας!

Τολμούν να πουν οι ελεεινοί και οι τρισάθλιοι, που λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία και οδήγησαν τη χώρα στην κόλαση, ότι θα επαναδιαπραγματευθούν τα μνημόνια!!!

Οι πολιτικοί αλήτες που ουδέποτε διαπραγματεύτηκαν, ουδέποτε πρόβαλαν θέσεις και αιτήματα, ουδέποτε έλεγξαν τι δίνουμε και τι παίρνουμε, πιστοί της κείνων ρήμασι, παρέδωσαν τους Έλληνες ως πρόβατα επί σφαγή...

Ανατριχιαστική είναι η δήλωση του Αυστριακού πρώην υπ. Οικονομικών: «Δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα τα 170 δις. Τεράστιες οι (ποινικές) ευθύνες των Ελλήνων πολιτικών και τεχνοκρατών! (Όπως και επί Καποδίστρια!)

Τα λαμόγια που σεριανάνε τα βοθροκάναλα και υπόσχονται να μας ξανασώσουν (πόσες φορές μας έχουν σώσει τα καθίκια!) χαμπάρι δεν πήραν ότι δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα τα 170 δις!

Οργή προκαλεί συνέντευξη του Αυστριακού πρώην υπουργού Οικονομικών για το μνημόνιο, λέγοντας πως οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν για κάτι που δεν προκάλεσαν!!! Μάλιστα εξέφρασε την πλήρη κατανόησή του για τη δυσθυμία των Ελλήνων.

Σε συνέντευξή του στη μεγάλης κυκλοφορίας, αυστριακή εφημερίδα «Österreich», σημείωσε ότι, όταν ένας δανειστής δανείζει σε μία χώρα 372 δισεκατομμύρια ευρώ, τότε ο δανειστής είναι εξίσου υπεύθυνος, εάν ο δανειολήπτης δεν μπορεί να αποπληρώσει τα δάνεια, ενώ επεσήμανε ότι 170 δισεκατομμύρια ευρώ δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα, αλλά κατέληξαν στις Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου