Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Μεσολόγγι: Έξω από τις τράπεζες ο σύλλογος "Πολίτες σε κίνηση ενάντια στους πλειστηριασμούς της 1ης κατοικίας και στις κατασχέσεις μισθών και συντάξεων"

Μέλη του συλλόγου  "Πολίτες σε κίνηση ενάντια στους πλειστηριασμούς της 1ης κατοικίας και στις κατασχέσεις μισθών και συντάξεων" στο Μεσολόγγι από τις 12 το πρωί της Τρίτης ήταν έξω απο τις τράπεζες και ενημέρωναν τους πολίτες με έντυπο υλικό για τις παράνομες αναλήψεις των τραπεζών απο λογαριασμούς μισθοδοσίας .

Στο έντυπο υλικό υπάρχει το νομικό πλαίσιο βάση του οποίου το άρθρο 664 του αστικού κώδικα ορίζει οτι ο μισθός είναι ακατάσχετος.Επίσης στο έντυπο υλικό υπάρχει και η φόρμα της δήλωσης εναντίωσης των καταναλωτών προς τις τράπεζες για το εν λόγω θέμα.
Ήταν η πρώτη δράση του συλλόγου από ότι είδαμε και ακούσαμε αρκετός κόσμος ρωτούσε πληροφορίες για τον σύλλογο και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να έρθουν σε επαφή.
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απο τις 5-7 μπορεί ο κάθε πολίτης να περάσει από τα γραφεία του συλλόγου που είναι στο ισόγειο  του Εργατικού κέντρου στο Μεσολόγγι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου