Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

«Η ανίκανη ΔΕΗ φουσκώνει τους λογαριασμούς» Στο Χωνί της αντίστασης

«Η ανίκανη ΔΕΗ φουσκώνει τους λογαριασμούς»
Το ΧΩΝΙ φέρνει στη δηµοσιότητα έκθεση της Ρυθµιστικής Αρχής Ενέργειας - Ο ελληνικός λαός πληρώνει (ακόµη και µε τη ζωή του) την αδυναµία της ΔΕΗ να διαχειριστεί τους πόρους που της χαρίζει το ελληνικό Δηµόσιο!

Για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες, ο Ελληνας ζει µε το κρύο. Ή, µάλλον, ο τυχερός Ελληνας ζει µε το κρύο. Ο άτυχος πεθαίνει µε το κρύο.

Την ώρα που χιλιάδες νοικοκυριά δεν έχουν ρεύµα, καθώς αδυνατούν να πληρώσουν τους πρωτοφανείς λογαριασµούς του ηλεκτρικού, µια έκθεση-κόλαφος της Ρυθµιστικής Αρχής Ενέργειας(ΡΑΕ) αποκαλύπτει ότι οι τιµές της ∆ΕΗ είναι πολύ υψηλότερες από αυτές που θα έπρεπε!

Το έγγραφο της ανεξάρτητης αρχής που φέρνει στη δηµοσιότητα Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή, λέει ξεκάθαρα ότι η ανικανότητα της ∆ΕΗ να αξιοποιήσει αποτελεσµατικά τους πόρους που της έχει διαθέσει -χωρίς αντάλλαγµα, µάλιστα- το ελληνικό ∆ηµόσιο έχει συνέπεια να «φουσκώνουν» οι τιµές του ηλεκτρικού!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΔΕΙΤΕ, ΑΚΟΜΗ, ΣΤΟ ΧΩΝΙ


Χάσαμε ένα εκατομμύριο Ελληνες λόγω μνημονίου! Ανάλυση, μόνο Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής‏

Χάσαμε ένα εκατομμύριο Ελληνες λόγω μνημονίου! Ανάλυση, μόνο Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής‏
Η κυβέρνηση διαφημίζει το -υποτιθέμενο- «πρωτογενές πλεόνασμα». Την ίδια ώρα, το διαρκώς διογκούμενο δημογραφικό έλλειμμα απειλεί να καταπιεί το μέλλον της Ελλάδας.








ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

cover-89s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου