Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ πνίγει την φωνή από τα κόμματα υποστήριξης του ΟΧΙ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα υποστήριξης του ΟΧΙ, παρά τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 3β της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την  «Κατεπείγουσα Ρύθμιση για την διοργάνωση της διαδικασίας διεξαγωγής δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015″, στερούνται ισότιμης συμμετοχής στα ΜΜΕ .
Αυτό προκύπτει με δήλωση του γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κωρονάκη, ο οποίος  αποφάσισε εκπροσωπώντας το μεγαλύτερο κόμμα που στηρίζει το ΟΧΙ, ότι  δεν θα συγκροτήσει  ενιαία επιτροπή στήριξης του ΟΧΙ.Σε αντίθεση με τα κόμματα που στηρίζουν το ΝΑΙ, τα οποία την έχουν ήδη συγκροτήσει.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί στο ελάχιστο ο χρόνος παρουσίας στα ΜΜΕ τουΕΠΑΜ και των άλλων εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων.
Με αυτόν τον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ στερεί τους πολίτες από την ενημέρωση και την τεκμηρίωση υπέρ του ΟΧΙ από το ΕΠαΜ και των άλλων εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων  και ουσιαστικά διαχωρίζει την θέση του δημιουργώντας σύγχυση στους ψηφοφόρους του .

Το ερώτημα που τίθεται είναι,ΑΝ ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτόν τον τρόπο συνειδητά αποδυναμώνει την φωνή του ΟΧΙ .
Διότι όπως διαφαίνεται τελικά, η αποφασιστικότητα του ΣΥΡΙΖΑ για ρήξη με τους τοκογλύφους, τους εκβιαστές του λαού και τους ντόπιους υπηρέτες τους, σταματά εκεί που αρχίζει η πραγματική θέληση του λαού να ξεμπερδεύει με το γενοκτόνο ευρωσύστημα, και να τους «στείλει από εκεί που ήρθαν».
Προειδοποιούμε την κυβέρνηση, πως όταν βγάζεις το όπλο από την θήκη πρέπει να είσαι αποφασισμένος αν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσεις, διαφορετικά το αποτέλεσμα της όποιας συνθηκολόγησης θα είναι πολλαπλά ολέθριο. 
Το ΕΠαΜ συνεπές στις αρχές του θεωρεί ότι κάθε νίκη μικρή η μεγάλη απέναντι στο ευρωιερατείο είναι προς όφελος του λαού. Γι αυτό καλούμε τον λαό σε μία μετωπική συμπαράταξη για ένα «συντριπτικό ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα.

 02/07/2015. 
Γραφείο τύπου του ΕΠαΜ
You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου