Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Νέα τραγωδία στη μνημονιακή Ελλάδα: 19χρονος έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο στο τρόλεϊ

Νέα τραγωδία στη μνημονιακή Ελλάδα: 19χρονος έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο στο τρόλεϊ
Ανείπωτο δράμα στην Ελλάδα που η ζωή των παιδιών της δε φαίνεται να αξίζει περισσότερο από τα 0,60 λεπτά ενός εισιτηρίου. Την ίδια ώρα που οι "σωτήρες" μας μετακινούνται με υπουργικές κουρσάρες και ισχυρή συνοδεία...

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του αργά το βράδυ της Τρίτης όταν πήδηξε από τρόλεϊ κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων στο Περιστέρι.
Όλα άρχισαν στις 10 το βράδυ της Τρίτης όταν ο νεαρός επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ της γραμμής 12 από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο. Ο 19χρονος δεν είχε εισιτήριο και ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα.
Μαρτυρίες, που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι ακολούθησε συμπλοκή μετά από την έντονη διαμαρτυρία του νεαρού. Δύο επιβάτες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τότε ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και στην προσπάθειά του να διαφύγει, πήδηξε έξω από το όχημα και έπεσε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, επιβάτες, που παρακολουθούσαν το περιστατικό, αντέδρασαν ζητώντας από τον ελεγκτή να μην συμπεριφέρεται κατ΄ αυτό το τρόπο, ενώ μετά τη μεταφορά του νεαρού στο νοσοκομείο υπήρξε επίσης διαπληκτισμός μεταξύ του ελεγκτή και μαρτύρων.
Ο ελεγκτής και ο οδηγός του τρόλεϊ συνελήφθησαν ενώ ο νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγια Όλγα στη Νέα Ιωνία και στις 01.30 τα ξημερώματα στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου και κατέληξε στις 6 το πρωί.
Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης, σε βάρος του οδηγού και του ελεγκτή σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία για αμέλεια.
Ο ελεγχτής ζητούσε και...
συλλήψεις πολιτών μετά το περιστατικό!
Κι εσύ βρε υπάλληλε που δε ξέρεις αν αύριο θα είσαι σε... διαθεσιμότητα, να δεχθούμε τον υπερβάλλοντα ζήλο σου μη τυχόν και κάνα πιτσιρίκι δε δώσει το 0.60 να αυξηθεί το πρωτογενές μας πλεόνασμα.
Είδες, όμως, ένα παιδάκι να σβήνει στην άσφαλτο βουτώντας από το τρόλεϊ. Εκεί μπροστά σου. Και μετά αντί να κλαις και να προσπαθούν να σε ηρεμήσουν, τσακώνεσαι με τον... κόσμο και ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ αστυνομικό να συλλάβει την κοπέλα που σε έκραξε;
Άξιος ο μισθός σου καημένε. Για όσο θα τον παίρνεις.
Δείτε το βίντεο (από το eurospy) και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:
/www.toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου