Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Εξαιρετικά ΕΠΕΙΓΟΝ! Κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από το ΕΠΑΜ αύριο το πρωί 9 παρά πέντε!!!! Στο κτίριο 5 - ΧΑΡΤΗΣ


Συναγωνιστές, συναγωνίστριες,
Η αίτησή μας   κατατέθηκε από τον  συναγωνιστή μας και επικεφαλής του Νομικού Τμήματος του Ε.ΠαΜ  δικηγόρο κ. Μ.Μαρινάκο εχθές 14 / 5 / 2013 με την διαδικασία τωνΑσφαλιστικών Μέτρων  στο  Πρωτοδικείο Αθηνών και με την παρουσία και βοήθεια  μελών  της  Γραμματείας της Νομικής Αλληλεγγύης  .
Ο γενικός  αριθμός κατάθεσης της  αίτησής  μας είναι  67533 / 2013 και  ο  αριθμός κατάθεσης του δικογράφου είναι   7789  /  2013
Η δε δικάσιμος που δόθηκε για την προσωρινή  διαταγή  είναι για αύριο Πέμπτη,  16 / 05 / 2013 , ώρα  9 παρά πέντε το πρωί   (κτίριο  5  ) !!!
Και λέμε 9 παρά πέντε γιατί όταν θα πάει  ο Δικαστής  στις 9.00   να καταλάβει την έδρα του για να δικάσει
πρέπει και να τον  κ α τα β ά  λ ε ι   ΣΟΚ και ΔΕΟΣ από τον όγκο της παρουσίας μας εκεί που είναι απαραίτητη
ΟΧΙ ΜΟΝΟ για να διεκδικήσουμε να αναγνωριστεί το άδικο που μας έχουν επιβάλλει με 1000 τρόπους
ΑΛΛΑ  για να θυμίσουμε ότι το  Χρέος  τους είναι να αποδώσουν οι ίδιοι το Δίκαιο στο  Λαό
ΚΑΙ ότι αν έχουν  οι δυνάμεις Κατοχής  σπείρει τον τρόμο
ΕΜΕΙΣ εκεί  θα στέκουμε ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ  και  ΑΛΥΓΙΣΤΟΙ και  θα  τους ζητάμε στο πλευρό μας !! 
Ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε την θετική απόφαση που όλοι προσμένουμε .
Kαι μόνο που ορθώσαμε το ανάστημά μας στο Τέρας  λίγο , δεν είναι !!
…..Και αυτό ακόμη...
το σκαλί το Πρώτο
πολύ από τον κοινό τον κόσμο απέχει.
Εις το σκαλί για να πατήσεις τούτο
πρέπει με το δικαίωμά σου νάσαι
πολίτης εις των Ιδεών την πόλι
και δύσκολο στην πόλι εκείνην είναι
και σπάνιο να σε πολιτογραφήσουν.
εδώ που έφτασες , λίγο δεν είναι `
τόσο που έκαμες , μεγάλη δόξα
Κ.Καβάφης  (1899)

Γραμματεία Επιτροπής 
Νομικής Αλληλεγγύης Ε.ΠΑ.Μ




 
Παρακάτω παλιότερο σχετικό άρθρο από 
http://mao.gr

Τη δικαστική οδό επιλέγει το ΕΠΑΜ ως μέθοδο ανατροπής της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης με μια αρκετά αμφιλεγόμενη κίνηση: Παίρνει την πρωτοβουλία για μια συλλογική προσφυγή πολιτών στη Δικαιοσύνη, «για την αντιμετώπιση της βάρβαρης και ανελέητης φορομπηχτικής πολιτικής που εφαρμόζει η δωσιλογική κυβέρνηση».
Ειδικότερα, πρόκειται για «συλλογική αγωγή που στρέφεται κατά του υπουργού Οικονομικών και του Γ.Γ. του ίδιου υπουργείου και υποστηρίζει ότι η βεβαίωση φόρου που γίνεται στο εκκαθαριστικό της εφορίας είναι ψευδής, παραπειστική και πλαστή και βασίζεται στην υπάρχουσα νομολογία σύμφωνα με την οποία, μνημόνιο, εφαρμοστικοί νόμοι και οτιδήποτε άλλο προέρχεται απ’ αυτό, έχουν χαρακτηριστεί αντισυνταγματικά».
Οι δικηγόροι του ΕΠΑΜ «θα υποβάλουν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων  ώστε να εκδοθεί προσωρινή διαταγή που θα παύει την προσαύξηση κατά 1% μηνιαίως επί του οφειλομένου ποσού, θα διατάσσεται ο Έφορος να μην εισπράξει το ποσό αυτό με τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ), ενώ δεν θα μπορεί η Εφορία να αρνηθεί την παροχή υπηρεσιών (έκδοση φορολογικής ενημερότητας κλπ) εφόσον υφίσταται εκκρεμοδικία».
Όποιος ενδιαφέρεται αρκεί να επικοινωνήσει με τους συνδέσμους που δίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΠΑΜ (www.epamhellas.gr) και να προσκομίσει: Απλή φωτοτυπία των εκκαθαριστικών της Εφορίας οικονομικών ετών 2011 και 2012, υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση στους δικηγόρους του ΕΠΑΜ, πρωτότυπο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο ή Κοινότητα και συμβολική συμμετοχή 5 ευρώ, ως ενίσυση του ΕΠΑΜ.
Οι άνθρωποι του ΕΠΑΜ φαίνεται να έχουν ακόμη ακέραιη την εμπιστοσύνη τους στους δικαστικούς θεσμούς που έκριναν απολύτως συνταγματικά όλα τα μέτρα του Μνημονίου και τις δανειακές συμβάσεις… Πρόκειται για μια προσπάθεια πολιτικής επαφής με τον κόσμο που αγανακτεί, που δεν θέλει ή δεν μπορεί να πληρώσει και αναζητά νομότυπους ή …συνετούς τρόπους για να κάνει την προσωπική του επανάσταση. Απολύτως σεβαστό αλλά μάλλον όχι αποτελεσματικό…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου