Τρίτη 28 Μαΐου 2013

H Λαϊκή συνέλευση στάσης πληρωμών στην Κρήτη, την περασμένη Κυριακή - video. Αύριο όλοι έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου για το μπλοκάρισμα πλειστηριασμών


'Αλλη μια συνέλευση της Λ.Σ.Π. πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλατεία Ελευθερίας. Υπήρξε ενημέρωση για τα πεπραγμένα της προηγούμενης εβδομάδας.Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από τις προηγούμενες φορές,επικυρώνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο την προσπάθειά μας.

Μετά από ψήφιση που έγινε,αποφασίστηκε κατ'αρχάς να μεταφερθεί το τακτικό ραντεβού της συνέλευσης της Λ.Σ.Π. κάθε Τετάρτη έξω από το Ειρηνοδικείο,όπου θα πραγματοποιείται στις16:30,δηλαδή κατά την διάρκεια και λίγο πριν τελειώσει η δράση μας και που εκεί θα προταθούν προς ψήφιση οι προτάσεις που τέθηκαν σήμερα.

Επίσης αποφασίστηκε να συνεχίσουμε την ενημερωτική μας δράση σε διάφορες συνοικίες της πόλης,καλώντας τους να συμβάλλουν με την φυσική τους παρουσία,το κίνημα της Λ.Σ.Π. και παροτρύνοντάς τους να σταματήσουν και οι ίδιοι να πληρώνουν ΔΕΚΟ,Εφορίες κ.τ.λ.

Ραντεβού την επόμενη Τετάρτη 29/5/13 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου για την επόμενη παρέμβασή μας,ενάντια στην κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες και ταυτόγχρονα για την επόμενη τακτική συνέλευση της Λ.Σ.Π.

-Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών,
τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα
και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της στάσης πληρωμών.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!
ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΕ, ΔΝΤ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ...
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!



Αναρτήθηκε απόlagoleon06

Την προσπάθεια στηρίζουν συλλογικότητες, επιτροπές, συνελεύσεις, σωματεία από το Ηράκλειο και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου