Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ο Pedro Olalla υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΕΠΑΜ στη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου στο ΣΚΑΪ τον Ιανουάριο 2013

Συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Pedro Olalla, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΕΠΑΜ στις ευρωεκλογές του Μαϊου του 2014 στη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου, φιλοξενούμενος στο στούντιο του ΣΚΑΪ, τον Ιανουάριο του 2013.

O Πέδρο Ολάγια (Αστούριας, Ισπανία 1966) είναι συγγραφέας, ελληνιστής, καθηγητής φιλόλογος, μεταφραστής και κινηματογραφιστής.
Είκοσι οκτώ πρωτότυποι τίτλοι σε διάφορες γλώσσες και μια μακρά σειρά από μεταφράσεις, άρθρα και πολιτιστικές πρωτοβουλίες σε διάφορες χώρες σηματοδοτούν τη δημιουργική σταδιοδρομία αυτού του Ισπανού φιλέλληνα, που κατοικεί στην Αθήνα τα τελευταία είκοσι χρόνια.
Για το σύνολο του έργου του και για τη συνεισφορά του στην προώθηση του ελληνικού πολιτισμού, έχει δεχθεί, μεταξύ άλλων σημαντικών διακρίσεων, τον τιμητικό τίτλο του...

Πρεσβευτή Ελληνισμού.
Ως συγγραφέας και ως ελληνιστής, ο Πέδρο Ολάγια έχει συνεργαστεί έως σήμερα με περισσότερους από διακόσιους φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού για την πραγματοποίηση εκδόσεων, διαλέξεων, σεμιναρίων και εκδηλώσεων. Τα τελευταία χρόνια δημοσιεύει τακτικά σε ξένες εφημερίδες άρθρα για την κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα και υποστηρίζει ενεργώς, μέσα από κείμενα, πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις, την αυξημένη συμμετοχή των πολιτών στη λήψη πολιτικών αποφάσεων και στον προσδιορισμό του κοινού καλού. Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.
πηγη βιντεο : ΣΚΑΪ via Μαρία Σεφέρου
http://www.skepsouepam.gr/
http://www.epamhellas.gr/
http://www.facebook.com/metopo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου