Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Σειρά "λαθών" από Serial Killers ...


Ενός Απλού Έλληνα

Τις τελευταίες ημέρες τα φερέφωνα καθεστωτικά Μέσα Μαζικής εξαπάτησης αναπαράγουν με έμφαση την "είδηση" σχετικά με το γεγονός ότι το ΔΝΤ παραδέχτηκε πως έκανε "λάθος" με το πρόγραμμα στην Ελλάδα στην έκθεση αξιολόγησης και αποτίμησης του πρώτου "προγράμματος" της περιόδου 2010 - 2012.

Μάλιστα! Πολύ σημαντική είδηση θα μου πείτε ...
Αλήθεια, μήπως αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά; Μήπως ήδη έχουν ξαναγίνει δηλώσεις για άλλο λάθος με τον "συντελεστή" ή με προβλήματα στα φύλλα υπολογισμού μεγεθών excell που οδήγησαν σε "λάθος" συμπεράσματα ...

Αυτοί οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ !!!

Πολλά λάθη βρε παιδάκι μου ... Και πέρνουν και ένα σωρό λεφτά!

Γιατί όμως αναδεικνύεται ξανά τώρα το ζήτημα των λαθών του ΔΝΤ  και τι μπορεί να σημαίνει ....
αυτό για την πατρίδα μας και τον Λαό;

Η φερόμενη ως Κυβέρνηση, ελληνόφωνη "τρόϊκα" των Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη βρίσκεται σε διαρκή επικίνδυνη ισορροπία εφαρμόζοντας πολιτικές εκ διαμέτρου αντίθετες από αυτές για τις οποίες ψηφίστηκε ή υποτίθεται ότι σχηματίστηκε, απέναντι σε ένα Λαϊκό αίσθημα πλήρους... απογοήτευσης αλλά και βουβής - δυστυχώς - αντίθεσης σε όλα τα εφαρμοζόμενα μέτρα.

Οι δοσίλογοι λοιπόν χρειάζονται συνεχώς στήριξη ...  και μάλιστα ακόμα περισσότερο τώρα που ξεπουλούν και παραδίδουν κοψοχρονιά όλη την πατρίδα στα αρπακτικά των αγορών που είναι και  τα αφεντικά του ΔΝΤ ...

Το ΔΝΤ παραδεχόμενο τα "λάθη" του ουσιαστικά προσπαθεί να αναλάβει ένα σημαντικό μέρος της πολιτικής ευθύνης που ανήκει εξολοκλήρου στους δοσίλογους υποτελείς της ψευτοκυβέρνησης οι οποίοι προκαλούν την εύλογη Λαϊκή οργή.

Για αυτό και έτρεξε αμέσως το γνωστό "Στουρνάρι" να δηλώσει "τους τα είχα πει!".

Σιγά μην σκίσετε κανένα καλσόν με τις τόσες αντιδράσεις σας και την "διαπραγμάτευση"!

Τα ΜΜ"Ε" φυσικά βγαίνουν και λένε ή αφήνουν να εννοηθεί: "Ορίστε! Δεν φταίνε μωρέ τα δικά μας τα παιδιά ... Αυτοί στο ΔΝΤ κάνανε λάθος ...", άρα στις επόμενες εκλογές όταν και άμα γίνουν "ξαναψηφίστε τους".

Θα πει κάποιος αφελής "καλά αφού κάνανε λάθος, γιατί δεν χαλαρώνουν τα μέτρα τους στην Ελλάδα;"

Μα οι δηλώσεις περί λάθους δεν γίνονται για να χαλαρώσουν τα μέτρα! Για το αντίθετο γίνονται! Γιατί το ΔΝΤ κάνει εύκολα δηλώσεις γνωρίζοντας ότι κανένα από τα υποτελή και υποτακτικά ανθρωπάρια που παριστάνουν τους Κυβερνήτες μας δεν θα τολμήσει καν να ψελλίσουν μια λέξη για διεκδίκηση των αυτοννόητων: Δηλαδή, την έμπρακτη αποκατάσταση του λάθους!

Αλλά ακόμα κι αν ακούσετε κάποιες υποτιθέμενες αντιδράσεις από τα "δικά μας" τα παιδιά, να είστε βέβαιοι ότι θα είναι σε συνεννόηση με τα αφεντικά του ΔΝΤ, στα πλαίσια της παραπλάνησης ή αποπλάνησης  του Λαού, ώστε να κερδίσουν χρόνο για να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο.

Θα μπορούσε να υπήρχε έμπρακτη αποκατάσταση του λάθους; Η απάντηση είναι φυσικά ΝΑΙ ανα υπήρχε πρόθεση για κάτι τέτοιο. Διαγραφή χρέους, τοκοχρεωλυσίων, απαλοιφή όρων των δανειακών συμφωνιών   θα μπορούσε να αποτελούν μέρος μιας κάποιας λύσης "ελάφρυνσης".

Αλλά ακόμα κι αν γίνονταν κάποιες "ελαφρύνσεις " αυτό μήπως θα έφερνε πίσω τους πάνω από 4.000 Έλληνες που αυτοκτόνησαν; Μήπως τα 350.000 Ελληνόπουλα που δεν γεννήθηκαν; Μήπως θα ξαναέστηνε τις πάνω από 200.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έκλεισαν; Μήπως θα αποκαθιστούσε τα εργασιακά και κοινωνικά μας δικαιώματα που έγιναν κουρέλια ;

Ο στόχος όμως εδώ δεν είναι η διόρθωση κάποιου λάθους μέσω "ελάφρυνσης" ή επαναφοράς δικαιωμάτων αλλά η δημιουργία κλίματος "συμπάθειας" σε σχέση με την ψευτοκυβέρνηση ίσως και ενόψει κάποιων πολύ σκληρών επικείμενων μέτρων που έρχονται οσονούπω...

Γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ποιοί είναι αυτοί που τάχα παραδέχονται τα "λάθη" τους που εμφανίζονται κατά συρροή ...

Το ΔΝΤ δεν κάνει κατά συρροή λάθη, ολόσωστα τα κάνει για τα αφεντικά του, τους νεοταξίτες ιμπεριαλίστες, τους τοκογλύφους και τους Τραπεζίτες ...

Το ΔΝΤ κάνει κατά συρροή εγκλήματα σε όλες τις χώρες όπου πήγε, σε όλους τους λαούς που εξαθλίωσε και τα στοιχεία το αποδεικνύουν.

Και οι συνεργοί τους, πολιτικοί ψευτοκυβερνήτες, δεν συμμετέχουν σε λάθη, συμμετέχουν σε κατά συρροή εγκλήματα που εκτελούν Serial killers!

Το ζήτημα είναι εμείς τι θα κάνουμε, ο Λαός. Θα συνεχίσουμε να μένουμε μουδιασμένοι και αμίλητοι απέναντι στην μαζική σφαγή μας ή επιτέλους θα καταλάβουμε  τα δικά μας λάθη και θα ενωθούμε για να τους ανατρέψουμε;

από το blog του Ε.Πα.Μ. Αχαρνών - Καματερού

Αναδημοσίευση http://www.seisaxthia-epam.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου