Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

2017-08-10 - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΕΒΟΛ - LIDL ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΠΑΜ.jpg

                                                                                                 Αθήνα 09 Αυγούστου 2017

                                              ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
                     Συμφώνησαν ΕΒΟΛ - Lidl παρά τις αντιδράσεις

Στη διάρκεια της συνάντησης της 29ης Ιουλίου μεταξύ των διοικήσεων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου – ΕΒΟΛ και της Lidl Ελλάς, παρά την εκπεφρασμένη αντίδραση του αγροτικού κόσμου της περιοχής, συμφωνήθηκε μια κοινά αποδεκτή πρόταση συνέχισης της συνεργασίας. Η πρόταση αυτή τέθηκε υπόψη της Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών και των κτηνοτρόφων του Θεσσαλικού χώρου και εγκρίθηκε ομόφωνα. Σύμφωνα με το σχετικό ανοινωθέν, "η συνέχιση της συνεργασίας ανάμεσα στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου και της Lidl Ελλάς αναμένεται να έχει θετική προοπτική και εκ των πραγμάτων αμοιβαία οφέλη".
Είναι λυπηρό, πράγματι, όταν θριαμβεύει η μικροκομματική λογική. Οι διοικήσεις των αγροτών  - κτηνοτρόφων της Ε.Α.Σ.Β. που ανήκουν στα κόμματα της συμμορίας του ευρώ, εκτελούν τις διαταγές τους, φυσικά ενάντια στα συμφέροντα του της πλειοψηφίας του κλάδου και κατ’ επέκταση του Ελληνικού λαού. Τελικά φαίνεται ότι η Ε.Α.Σ.Β. αντέχει το ζυγό, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι αγανακτούν κατά παραγγελία, οι Γερμανοί μπορούν να απομυζούν τον κόπο τους και ότι οι αλυσίδες δεν τους πειράζουν. Αρκεί να έχουν κάποιο σχετικό όφελος.
Το ΕΠΑΜ εφιστά για μία ακόμη φορά την προσοχή των πολιτών της Μαγνησίας απέναντι στους παρασιτικούς κομματικούς μηχανισμούς σε οποιονδήποτε επαγγελματικό κλάδο που δυστυχώς ακόμη και σήμερα εξακολουθούν να ποδηγετούν πάρα πολλούς εργαζόμενους.
Το Ε.ΠΑ.Μ. υπενθυμίζει σε όλους τους Έλληνες Πολίτες, ότι η Ελλάδα από τον Μάιο του 2010 τελεί υπό οικειοθελή κατοχή από την «τρόικα» ή τους «θεσμούς» (κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά), χάρις στις υπογραφές των πολιτικών που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα από τότε έως σήμερα (ορισμένοι εκ των οποίων είναι όπως φαίνεται και οι πολιτικοί προϊστάμενοι της Ε.Α.Σ.Β.)
Το Ε.ΠΑ.Μ. από της ιδρύσεώς του, είναι η μοναδική πολιτική οργάνωση που μιλάει για την ανάγκη απελευθέρωσης της χώρας, την ώρα που οι υπόλοιποι αποπροσανατολίζουν τον Λαό με ψευτοδιλήμματα αριστερών, δεξιών, κεντρώων, ακροαριστερών και ακροδεξιών αποχρώσεων.
Το Ε.ΠΑ.Μ αγωνίζεται για τη δημιουργία ενός Παλλαϊκού Μετώπου μέσα από το οποίο θ’ αναδειχθεί μια πραγματικά πατριωτική - δημοκρατική κυβέρνηση, η οποία θα ανατρέψει τις πολιτικές και τα σχέδια των κομμάτων της συμμορίας του ευρώ και θα προασπίσει τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ)
Βερανζέρου 4, 4ος όροφος, Πλ.Κάνιγγος ΤΚ1067, ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210-3422156, 210-3428676, 6972484270
Email: press.epam@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου