Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Το Ε.Πα.Μ. για το πολυνομοσχέδιο λαιμητόμο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ψηφίζεται αύριο Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 το νέο πολυνομοσχέδιο - εντολή της τρόικα. Μετά από επτά μήνες δήθεν διαπραγμάτευσης και σθεναρής στάσης, ψηφίζεται από τη συμμορία των προθύμων στο ελληνικό κοινοβούλιο με τη γνωστή διαδικασία του κατεπείγοντος, το προοίμιο του νέου, τρίτου στη σειρά μνημονίου. Έτσι, από την Κυριακή το βράδυ και αφού έχουν προηγηθεί οι θεατρινισμοί των δήθεν διαφωνιών, από όλους αυτούς  που έχουν δώσει γη και ύδωρ στον κατακτητή, προκειμένου η χώρα να καταστεί χώρος ειδικής οικονομικής εκμετάλλευσης από τους ξένους δανειστές και τους εγχώριους ολιγάρχες, το τρίτο πακέτο κοινωνικής και οικονομικής απορρύθμισης της χώρας θα είναι πλέον νόμος του νεοαποικιακού μορφώματος που κάποιοι εξακολουθούν να το αποκαλούν «Ελληνικό Κράτος».

Το ζήτημα όμως δεν είναι τι κάνουν οι δωσίλογοι της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Αυτούς ο ελληνικός λαός τους γνωρίζει πολύ καλά και αισθάνεται ολοένα και πιο επώδυνα τις βαθιές πληγές που ανοίγουν στο σώμα της πατρίδας οι άφρονες πράξεις της προδοσίας τους. Το ζήτημα είναι τι κάνουν όλοι αυτοί που τους νομιμοποιούν με την παρουσία τους στο υποτιθέμενο κοινοβούλιο. Πρόκειται για τα κόμματα της δήθεν δημοκρατικής, υποτίθεται «αντιμνημονιακής» αντιπολίτευσης. Αντί να παραιτηθούν και να προστρέξουν να οργανώσουν την αντίσταση και την αντεπίθεση του λαού, με τη δημιουργία συνθηκών βαθιάς πολιτικής κρίσης και την εξάπλωση παλλαϊκής Γενικής Πολιτικής Απεργίας διαρκείας που θα οδηγήσει το καθεστώς σε κατάρρευση, παραμένουν στο κοινοβούλιο νομιμοποιώντας το καθεστώς κατοχής και την προδοσία των δωσιλόγων της συγκυβέρνησης.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, συνεπές στις διακηρύξεις του, δηλώνει ότι δεν θα σταματήσει τον αγώνα της ενημέρωσης και της οργάνωσης του λαού για τη μεγάλη αντεπίθεση και την Ανατροπή. Καλούμε κάθε ελληνίδα και κάθε έλληνα δημοκράτη και πατριώτη να απομονώσει όλους αυτούς που με τις πράξεις, αλλά και τις παραλήψεις τους, σπέρνουν τη σύγχυση και την απογοήτευση στο κοινωνικό σώμα, καθώς και αυτούς που με «τουφεκιές στον αέρα» προσπαθούν να παραπλανήσουν και να δημιουργήσουν τα άλλοθι της δικής τους προδοσίας.

Εμπρός Όλοι στον Αγώνα
          για την Ελλάδα της Ελευθερίας
                   για την Ελλάδα της Δημοκρατίας
                             για την Ελλάδα της προκοπής και της δημιουργίας
                                      για την Ελλάδα της Ευημερίας

Αθήνα 29 Μαρτίου 2014

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου