Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ


Τα τελευταία γεγονότα με επίκεντρο την Ουκρανία ήταν η πιο τρανή επιβεβαίωση για τον απαίσιο τρόπο λειτουργίας της σημερινής Ευρώπης και των κρατών-μελών που αποτελούν την Ευρωζώνη και χρησιμοποιούν το ευρώ σαν επίσημο νόμισμα.

Όχι πως πριν από την Ουκρανία δεν είχαμε δει έμπρακτα τις διαθέσεις των ευρωπαίων αξιωματούχων, ή δεν είχαμε αντιληφθεί πως η ένωση των λαών της Γηραιάς Ηπείρου μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο αν χτιστεί πάνω στα θεμέλια του σεβασμού, της ελευθερίας και της αλληλεγγύης. Τα σημάδια της τραπεζοκρατίας, του οικονομικού ελέγχου της Γερμανίας και της πλήρης αστυνόμευσης ήταν πολλά και δεν μπορούσες να τα αγνοήσεις, όσο "ευρωπαϊστής" και αν είσαι. Για παράδειγμα, τα πτώματα των μεταναστών που ξεβράζονται στις ευρωπαικές ακτές για να μην λερώσουν το σαλόνι δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από ανούσιες θεωρίες και ψεύτικες δηλώσεις συμπαράστασης για πάντα.

Η εξαθλίωση του ελληνικού λαού και η ισοπέδωση μιας χώρας για να πετύχει με το στανιό το πείραμα του ευρώ και μάλιστα σε σύμπραξη με το ΔΝΤ ήταν το πρώτο καμπανάκι κινδύνου. Η εξάπλωση της οικονομικής κρίσης σε ολόκληρο το νότο και η μονιμοποίηση της λιτότητας σαν ιδανική θεραπεία για πάσα νόσο και πάσα μαλακία ήταν το δεύτερο καμπανάκι. Η ληστεία στις τραπεζικές καταθέσεις της Κύπρου ήταν το έγκλημα του αιώνα και η οριστική...
αποκαθήλωση του ευρωπαϊκού ονείρου. 

Η σημερινή Ευρώπη είναι μία δράκα ληστών που ενδιαφέρονται μόνο για τα λεφτά, τις τράπεζες και τα συμφέροντα τους. Γραφειοκράτες με σακάκια και γραβάτες, βάζουν επίσημες υπογραφές που εξαθλιώνουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου και αφανίζουν χώρες μέσα σε πέντε λεπτά. Είναι προφανές ότι καμία σύγκλιση δεν μπορεί να επιτευχθεί έτσι και κανένας δεν μπορεί να θεωρεί ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν στο άμεσο μέλλον.  

Ναι, αλλά παρόλα αυτά υπάρχει δημοκρατία. Μπορούμε να ταξιδεύουμε ανενόχλητοι σε όλη την Ευρώπη με μία ταυτότητα στην τσέπη, να γνωρίζουμε κόσμο, να έχουμε ένα ενιαίο νόμισμα και να προστατεύονται τα δικαιώματα μας. Σωστά όλα αυτά, μέχρι που είδαμε ότι η αιματηρή εξέγερση στην πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου κατέληξε σε μία φασιστική κυβέρνηση που έχει την πλήρη υποστήριξη της Ευρώπης, δηλαδή της Γερμανίας και του ΔΝΤ. Οι φιλεύσπλαχνοι σωτήρες ετοιμάζονται να σώσουν την Ουκρανία με ένα έκτακτο σχέδιο για να αποφευχθεί η επίσημη χρεωκοπία. Σας θυμίζει κάτι;

Η σημερινή Ευρώπη δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη των τεχνών και των γραμμάτων ή το πνευματικό κίνημα του διαφωτισμού. Είναι ένα σάπιο δημιούργημα που τρέφεται με αίμα και χρειάζεται "τολμηρούς" ανθρώπους που μπορούν να κάνουν τη δουλειά. Στην Ουκρανία μπορούν να κάνουν τη δουλειά οι φασίστες, επομένως η ηγεσία της Ευρώπης δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί μαζί τους. Στην Ελλάδα και την Ιταλία χρειάστηκαν οι τραπεζίτες, στην Ουκρανία οι φασίστες. Συμπέρασμα; Όλοι οι καλοί χωράνε, αρκεί να διαλέξουν το σωστό στρατόπεδο.

Για αυτή την κατάντια δεν χρειάζονται δάκρυα. Αντιθέτως, απαιτείται μία μαζική αντίδραση των λαών που θα στείλουν στο διάολο αυτή την Ευρώπη και όσους ευθύνονται για την ανάσταση του ναζισμού και την εγκαθίδρυση της τραπεζοκρατίας. 

http://imf-fuck-off.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου